3οι Μαθητικοί Αγώνες Επιχειρηματολογίας «ΑΝΤΙΛΟΓΙΕΣ»

20170401_082339
Το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017, εξαμελής ομάδα του Ομίλου Ρητορικής Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά έλαβε μέρος στους 3ους Μαθητικούς Αγώνες Επαιχειρηματολογίας «ΑΝΤΙΛΟΓΙΕΣ», που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, τα Εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία», το 1ο  ΓΕΛ Παπάγου, η Ελληνογαλλική Σχολή «Jeanne d’ Arc» και η Γερμανική Σχολή Αθηνών.
Στο σχολικό συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων «Πολύτροπη Αρμονία» πήραμε μέρος στους προημιτελικούς αγωνιζόμαστε σε τρεις γύρους με θέματα:
1ος Γύρος: Τα τηλεοπτικά παιχνίδια επιβίωσης υπονομεύουν τις διαπροσωπικές σχέσεις.
2ος Γύρος: Είναι αναγκαίο να γίνονται παρελάσεις στις εθνικές επετείους.
3ος Γύρος: Ο χαρακτηρισμός της διαγωγής των μαθητών πρέπει να καταργηθεί.
Την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017, απολαύσαμε και χειροκροτήσαμε τις ομάδες που αγωνίστηκαν στους ημιτελικούς και τον τελικό, οι οποίοι διεξήχθηκαν στον Χολαργό και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού.
Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετάσχουμε σε αγώνες και πέρα από τα όρια του Νομού Μεσσηνίας.
Επίσης, ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ.κ. Χρυσόστομο για την αμέριστη αρωγή και τις ευλογίες του.
Τέλος, είναι βέβαιο πως από ένα τέτοιο ταξίδι όλοι είμαστε κερδισμένοι και ευχόμαστε «να’ ναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις».
 
Υπεύθυνοι καθηγητές του Ομίλου Ρητορικής Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά
 
Μιχάλης Κουσουλάκος και Σταυρούλα Γιαννακοπούλου