Εφημερίδες

Η πρώτη σχολική εφημερίδα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά εκδόθηκε κατά το σχολικό έτος 1994- 1995 με τίτλο «Τα νέα των Μικρών Εξερευνητών». Μια εφημερίδα ασπρόμαυρη, χειρόγραφη με συντακτική ομάδα μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού και βοηθούς τους δασκάλους.

Από το 1994 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει…

Η δύναμη της τεχνολογίας μας αφήνει να δημιουργούμε μια «ζωντανή» εφημερίδα. Φωτεινά χρώματα πλαισιώνουν τις σελίδες της, περίεργες γραμματοσειρές χρησιμοποιούνται για τους τίτλους της και όμορφες στήλες συνδυασμένες με φωτογραφίες γεμάτες ζωντάνια υπάρχουν σε κάθε σελίδα της.  Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι η έκδοσή της συνεχίζεται με το ίδιο μεράκι, κέφι και χαρά με τίτλο «Οι μικροί εξερευνητές».

Η εφημερίδα των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου έφτασε στα χέρια των αναγνωστών τον Δεκέμβριο του 2006 με τίτλο «fantastikoi μαθητές». Η θεματολογία μας κινείται γύρω από το σχολείο, την εκπαίδευση, την κοινωνία, το περιβάλλον και όποιο άλλο επίκαιρο θέμα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Κάθε χρόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες αναλαμβάνουμε ρόλο δημοσιογράφων και σαν σκοπό έχουμε να σας κρατάμε συντροφιά και να σας ενημερώνουμε για διάφορα θέματα εντός και εκτός σχολείου.

Εσείς θα φροντίσετε να γίνετε οι καλύτεροι αναγνώστες της και εμείς οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι της. Μπορούμε να σας ξεναγήσουμε σε διάφορα τεύχη  πατώντας ένα «κλικ» παρακάτω. Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση!

.

 

Πρόσφατα Τεύχη

Δημοτικού

Γυμνασίου-Λυκείου