Μια ημέρα για τον παππού και τη γιαγιά

Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

     Στέλνουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας σε δυο ανθρώπους που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν δυο γενιές παιδιών, που αγάπησαν και αγαπούν τους καρπούς της αγάπης τους, που ήταν και είναι το στήριγμα στα παιδιά τους και στα παιδιά των παιδιών τους, που δεν έπαψαν ούτε θα πάψουν ποτέ να νοιάζονται για όλους, να χαίρονται για όλους, να προσφέρουν ανιδιοτελώς όσο βαστά η καρδιά τους, να στέκουν ακούραστοι φύλακες-άγγελοι σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Ας φυλάξουμε την αγάπη τους ως το πολυτιμότερο αγαθό που μας χάρισε η φύση. Ας γίνει η δύναμη και η προσφορά τους το καλύτερο μάθημα ζωής για εμάς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

Παππού, Γιαγιά χρόνια πολλά! Παππού, Γιαγιά χίλια καλά!

Η ομάδα του Παιδικού Σταθμού

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου»

μια φράση που η λαϊκή σοφία έχει αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο την ξεχωριστή αγάπη και το μοναδικό δέσιμο που αναπτύσσει μία γιαγιά/παππούς με το εγγόνι της/του.

Η Γιαγιά και ο Παππούς είναι μια από τις πιο γλυκές και τρυφερές αναμνήσεις στη ζωή κάθε παιδιού και κατέχει μία θέση που στην Ελληνική κοινωνία παραμένει ακόμα περίοπτη και αξιοσέβαστη.

Είναι οι άνθρωποι που μας αγαπούν είτε είναι μαζί μας είτε όχι! Πώς θα μπορούσαμε να τους ξεχάσουμε σήμερα που γιορτάζουν!!!!

Αποφασίσαμε λοιπόν, και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, να μιλήσουμε γι αυτούς, να τραγουδήσουμε γι αυτούς, να χορέψουμε γι αυτούς και να   τους ευχηθούμε δημιουργώντας με τα χεράκια μας το δώρο που επιλέξαμε να τους χαρίσουμε!

Χρόνια Πολλά Παππού και Γιαγιά!!!!

 

Η ομάδα του Νηπιαγωγείου