Διαγωνισμός ζωγραφικής από την Κεντρική Βιβλιοθήκη μας στο Instagram του σχολείου!

Αρκετοί από εσάς ακολουθείτε το σχολείο μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) που διαθέτουμε ως Εκπαιδευτήρια Μπουγά και αποφασίσαμε, για να σας ευχαριστήσουμε, να πραγματοποιήσουμε μια σειρά από διαγωνισμούς για μαθητές σε συνεργασία με την Κεντρική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας και το βιβλιοπωλείο Bookmark του κ. Λυκούργου Καρολεμέα που βρίσκεται στην πόλη μας. Οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσα από το Instagram του σχολείου μας.

Ο 1ος διαγωνισμός, λοιπόν, αφορά σε παιδιά Δημοτικού και θα είναι ένας διαγωνισμός ζωγραφικής! Το θέμα μας αυτόν τον μήνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα Χριστούγεννα. Τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά :

  1. Βγάζετε μια φωτογραφία με το κινητό σας τη χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά που θα κάνει το παιδί σας.
  2. Την ανεβάζετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στην περιγραφή: το Ονοματεπώνυμο του παιδιού σας και το #bougas_school_library (Προσοχή θα πρέπει να γραφτεί ολόκληρη η φράση, ακριβώς όπως την βλέπετε εδώ, μαζί με το σύμβολο # στην αρχή. )

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν λογαριασμό στο Instagram, καθώς συμμετοχές θα μπορούν να δηλωθούν μόνο με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω.

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από 1-20 Δεκεμβρίου. Οι 3 νικητές θα κερδίσουν ένα παιδικό βιβλίο (ανάλογο της ηλικίας τους) από το βιβλιοπωλείο Bookmark του κ. Λυκούργου Καρολεμέα και θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί live μέσα από τον λογαριασμό του σχολείου μας στο Instagram στις 22 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους τους μαθητές Δημοτικού ανεξαρτήτως σχολείου φοίτησης ή περιοχής, επομένως ακόμα κι αν κάποιος συγγενής ή φίλος της οικογένειας έχει Instagram και θα ήθελε να συμμετάσχει το παιδί του, μπορεί να ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα και να μπει στην κλήρωση.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, διευκρίνιση ή και βοήθεια σχετικά με την συμμετοχή σας μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του σχολείου 27210 92122/92022 ζητώντας την κ. Χαλκίδη Κωνσταντίνα, υπεύθυνη του διαγωνισμού.

Ελάτε να γεμίσουμε το Instagram με τα Χριστούγεννα… μέσα από τα μάτια των παιδιών!

Κεντρική Βιβλιοθήκη Εκπαιδευτηρίων Μπουγά