Κάτι νέο ξεκινά στην απογευματινή ζώνη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά !

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Από τη φετινή σχολική χρονιά ξεκινά στην απογευματινή ζώνη του σχολείου μας, το Εργαστήρι ξένων γλωσσών Bougas Lab. Στόχος μας είναι η εκμάθηση και αναβάθμιση του επιπέδου των ξένων γλωσσών μέσα σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Οι χώροι διδασκαλίας

Το Bougas Lab είναι ένας χώρος διδασκαλίας που συνδυάζει την οργάνωση των φροντιστηριακών μαθημάτων και το δυναμισμό των ιδιαιτέρων, μέσα σε ολιγάριθμα και ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, με βάση τις ανάγκες των μαθητών. Οι αίθουσές μας διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ σε κάθε μάθημα γίνεται χρήση σύγχρονου διαδραστικού οπτικοακουστικού υλικού και διαδικτυακών εργαλείων (όπως deutsche Welle, Voki, Kahoot κ.α.) από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Εξετάσεις για απόκτηση τίτλων γλωσσομάθειας

Στο τέλος κάθε επιπέδου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις εξετάσεις των διπλωμάτων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος  DELF – DALF – SORBONNE, του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe – ÖSD Institut (διεθνώς αναγνωρισμένες επίσημες πιστοποιήσεις του γαλλικού και γερμανικού Υπουργείου Εθνικής Παιδείας), καθώς και στις εξετάσεις για τα Αγγλικά Διπλώματα των : British council, Hellenic American Union, Michigan State University, Language Cert, Esolnet Hellas.

Ειδικότερα οι μαθητές του σχολείου που επιθυμούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις της γλώσσας που διδάσκονται, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε τμήματα αποκλειστικά προετοιμασίας εξετάσεων. 

Τέλος τα τεστ προσομοίωσης εξετάσεων που θα καλούνται να γράψουν οι μαθητές ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται εκτός της διδακτικής τους ώρας.

Πρόγραμμα λειτουργίας

Ημέρες λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή

Τμήματα Γαλλικών : Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

Τμήματα Γερμανικών : Τρίτη – Πέμπτη

Τμήματα Αγγλικών : Δευτέρα – Παρασκευή                                   

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απογευματινές ώρες (4.30 μ.μ. – 8.30μ.μ.) στα εξής τηλέφωνα :

Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Μπουγά : 27210 92022

Υπεύθυνη Συντονισμού Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Γαλλικής Γλώσσας:

Δρέτα Μαρία

6932391187

m.dreta@bougas-school.gr