Πρωτοελλαδικού Μεγάρου, Ακοβίτικα, Καλαμάτα
+30 2721092022 / +30 2721092122

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Welcome Ακαδημία!

Μια νέα δράση από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για παιδιά 3- 13 ετών ! Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Στην Ακαδημία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, από σχολεία της περιοχής, από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, που έχουν ήδη ξεκινήσει δραστηριότητες με τις οποίες θέλουν να ασχοληθούν πιο εντατικά, πιο μεθοδικά, πιο ουσιαστικά.

Το Academy απευθύνεται σε παιδιά που θέλουν να εξελίξουν τα ταλέντα τους σε αθλήματα και δραστηριότητες αξιοποιώντας τις μοναδικές  εγκαταστάσεις των  Εκπαιδευτηρίων. Τα μαθήματα γίνονται παρουσία παιδαγωγών και  από επαγγελματίες με βαθιά γνώση του κάθε αντικειμένου, τα απογεύματα κάθε εβδομάδας.

Κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει τις δραστηριότητες που επιθυμεί, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με σχολικά ανά μία ώρα από τη κεντρική πλατεία (16:30, 17:30, 18:30. 19:30).

Για παιδιά Προ-νηπίου και Νηπιαγωγείου

Tο Happy Feet είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα άθλησης που περιλαμβάνει Ολυμπιακά Αθλήματα, όπως:

 • Στίβος
 • Τραμπολίνο
 • Ενόργανη
 • Ποδηλασία
 • Τένις
 • Ποδόσφαιρο
 • Μπάσκετ
 • Βόλεϊ

Η πολύπλευρη εκγύμναση στις ηλικίες αυτές είναι πολύ σημαντική από την εξειδίκευση.  Είναι  ευεργετική και αναγκαία στην παιδική ηλικία ώστε τα παιδιά να παίρνουν ικανοποίηση από αυτό που κάνουν και να αγαπήσουν την άθληση

Για παιδιά Νηπιαγωγείου έως και ΣΤ΄ Δημοτικού!

Τα παιδιά δουλεύοντας ομαδικά μαθαίνουν να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να επιλύουν ποικίλα προβλήματα αφού μέσω της διερευνητικής μάθησης και της δημιουργικής εμπλοκής τους στη διαδικασία όχι μόνο καλλιεργούν τεχνολογικές δεξιότητες αλλά κατακτούν τα οφέλη της αυτοπεποίθησης και της αυτογνωσίας

 • Τμήμα Νηπιαγωγείου: Πέμπτη 4:45 μ.μ. – 5.45 μ.μ.
 • Τμήμα Δημοτικού: Παρασκευή 5:45 μ.μ – 6:45 μ.μ.
 • Περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης στο τηλ. 2721092022

Για μαθητές από Α΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού!

Ανέβα ψηλά και απόλαυσε τη θέα! Η θέα περιλαμβάνει το τοπίο της επιτυχίας, της προσπέλασης εμποδίων, της  ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Η αναρρίχηση είναι στο DNA σου! Έλα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά να το διαπιστώσεις!

Για παιδιά Νηπιαγωγείου έως ΣΤ΄ Δημοτικού!

Το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης για παιδιά, το Arkki School of Architecture for Children and Youth, έφτασε στην Καλαμάτα από τη Φινλανδία!

Στα εργαστήρια του Arkki, με άξονα το Αρχιτεκτονικό παιχνίδι, βλέπουν τον κόσμο μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, πειραματίζονται, σχεδιάζουν και ανακαλύπτουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους.

 Όλα τα προγράμματα ενδυναμώνουν την τρισδιάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας.

 • Τμήμα 4-6 ετών: Δευτέρα 4:45 μ.μ. – 5.30 μ.μ.
 • Περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης στο τηλ. 2721092022
 • Ιστοσελίδα: arkki.gr
 

Για παιδιά Προ-νηπίου, Νηπίου, έως και ΣΤ΄Δημοτικού!

Έρευνες αναφέρουν πως μια ώρα ποδηλασίας καθημερινά, μπορεί να βελτιώσει την υγεία του παιδιού, καθιερώνοντας τη συνήθεια μιας δια βίου υγιούς δραστηριότητας. Τα παιδιά γνωρίζουν έναν πιο συναρπαστικό τρόπο μετακίνησης ενώ γυμνάζουν νου και σώμα μαθαίνοντας τους κανόνες Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και την ευεξία που προκύπτει από τη συστηματική και μεθοδική εκγύμναση.

Για μαθητές από Β΄έως και Στ’ Δημοτικού!

Οι ρίζες μας εμπνέουν, δημιουργούν, εκφράζουν, διδάσκουν πολιτισμό. Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να μαθαίνουμε αρχαία ελληνικά, γιατί δεν αρκεί η μετάφραση και απαιτείται η μελέτη του πρωτότυπου και κυρίως πως τα παιδιά του Δημοτικού επωφελούνται από την μελέτη αρχαίων ελληνικών;  Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγἀ καινοτομούν και με τη μορφή παιχνιδιού χαρίζουν στους μαθητές τους το προνόμιο της σωστής γνώσης και χρήσης της γλώσσας μας.

Το σχολείο μας στη συνεχή προσπάθειά του να προσφέρει στα παιδιά μας, μια ολοκληρωμένη παιδεία αλλά και να συμβάλει στην εκπαιδευτική καινοτομία και εφαρμογή, με μεγάλη χαρά λειτουργεί για παιδιά του νηπιαγωγείου και της Α’ δημοτικού (είτε φοιτούν στο σχολείο μας είτε όχι) τον όμιλο STEAM (ερευνώ-χαίρομαι-ανακαλύπτω). Ο όμιλος STEAM είναι ένα ταξίδι που πραγματοποιούν τα παιδιά μέσα από την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά αλλά και την Τέχνη, που εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, τα βοηθά να αγαπήσουν τις επιστήμες με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο. Αγόρια και κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία δημιουργίας μιας κατασκευής κατάλληλης για την ηλικία τους.

Το γνωστό ως παιχνίδι των Βασιλιάδων περιμένει μαθητές και μαθήτριες να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στη λήψη αποφάσεων, στην ικανότητα στρατηγικού σχεδιασμού, στην ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, στην έξυπνη αντιμετώπιση του αντιπάλου.

Το σκάκι αυξάνει τη νοημοσύνη, βοηθά τη μνήμη, εξασκεί και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, βελτιώνει τη δημιουργικότητα. Έλα να γίνεις ο Βασιλιάς του σκάκι!

Πόσο σημαντική είναι η αυτονομία του παιδιού; Από ποια ηλικία ξεκινά και με ποιο τρόπο; Μήπως η αυτάρκεια, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός προκύπτει από τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν τα παιδιά, από τα μέσα και τις ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους για να τα καταφέρουν και ποιες είναι οι ενέργειες που θα ενισχύσουν αυτή τη προσπάθεια; Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά πρωτοπορούν διδάσκοντας την αυτονομία βιωματικά από έμπειρους παιδαγωγούς μέσω δράσεων και δραστηριοτήτων ανάλογα με την ηλικία των παιδιών!

Ο Όμιλος Ποδοσφαίρου Tornados σε συνεργασία με την Α.Π.Ε.Σ ΑΡΙΣ σε οδηγεί στην ¨Κατάκτηση του Ονείρου¨. H Ακαδημία Ποδοσφαίρου Tornados λειτουργεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. Γήπεδα, αποδυτήρια, κλειστές αίθουσες γυμναστικής, αίθουσες διδασκαλίας, ξεχωριστές παιδικές τουαλέτες είναι κάποιες από τις παροχές. Σας περιμένουμε να εξελίξετε το ταλέντο σας στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6937251333 (Γαλανόπουλος Άρης) και 6972226636 (Ζαπρόπουλος Γιάννης)

Μπάσκετ ή καλαθοσφαίριση; Τι σημασία έχει…τα οφέλη είναι τα ίδια!

 • Βοηθά στη σωστή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος ενός παιδιού
 • Χαρίζει ταχύτητα, ευλυγισία και ισορροπία
 • Εξασκεί το μυαλό του παιδιού ώστε να αποκτήσει στρατηγική σκέψη, γρήγορη αντίληψη και αυτοπεποίθηση
 • Τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν να πειθαρχούν σε κοινώς αποδεκτούς κανόνες
 • Τα παιδιά διασκεδάζουν!

Στην Ακαδημία μας, τα παιδιά επωφελούνται λόγω των πλεονεκτημάτων του αθλήματος,  του ασφαλούς περιβάλλοντος, των έμπειρων προπονητών αλλά και της δυνατότητας μεταφοράς με σχολικό!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε  στα τηλέφωνα (6944986921, Μπακογιάννης Μιχάλης)

Δίδακτρα Ακαδημίας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ
HAPPY FEET 25 €
ARKKI 40-60 €
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ 35 €
ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ 25 €
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ 30 €
ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ 30 €
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ 30 €
ΣΚΑΚΙ 20 €
STEAM 40 €
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα (απαραίτητο)

Επίθετο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

E-mail (απαραίτητο)

To μήνυμα σας