«Τελικός προορισμός… Χριστούγεννα!» από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018  μαθητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, του ΙΕΚ «Ορίζων» και του ΚΔΑΠ «Οι μικροί εξερευνητές» πραγματοποίησαν ένα ταξίδι μαγικό, γεμάτο εκπλήξεις, με πολλές στάσεις και τελικό προορισμό… τα Χριστούγεννα!!!

Οι  «φωτεινοί σταθμάρχες», μαζί με την «κάρτα επιβίβασης» έδωσαν στα παιδιά όλες τις απαραίτητες οδηγίες για ένα άκρως διασκεδαστικό ταξίδι! Οι στάσεις περιλάμβαναν παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, κατασκευές, πρωτοποριακές δράσεις από τους ομίλους της Ρομποτικής, του STEAM και του ARKKI, ένα τεράστιο εναλλακτικό ζαχαροπλαστείο, φωτογραφείο, face painting, γράμμα στον Άγιο Βασίλη και πολλά άλλα! Τα παιδιά κλήθηκαν να αποφύγουν τους καλικάντζαρους που κυκλοφορούσαν στην πλατεία κάνοντας ζαβολιές και να περάσουν από επτά τουλάχιστον στάσεις μιας και στο τέλος τα περίμενε μια έκπληξη!

Το ΙΙΕΚ «Ορίζων» ζέστανε την ατμόσφαιρα με γλυκές γεύσεις, χριστουγεννιάτικα αρώματα και ζεστά ροφήματα για μικρούς και μεγάλους ενώ δεν έλειψαν εκθέσεις πήλινων αντικειμένων από μαθητές του ΚΔΑΠ «Οι μικροί εξερευνητές» και του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων.

Συντροφιά κράτησαν στο κόσμο οι παιδικές φωνούλες της χορωδίας του Δημοτικού, του Γυμνασίου αλλά και του ΚΔΑΠ.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους «Κουμπαράδες Αγάπης» θα καλύψουν ανάγκες του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό της πόλης μας.

 

Καλές γιορτές σε όλους!!!