Σταμάτης Κριμιζής: Ο Έλληνας που πέρασε τις πύλες του διαστήματος

Ο ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής ό μοναδικός άνθρωπός που διαστημόπλοια που έχει κατασκευάσει ή έχει συμμετάσχει στην κατασκευή τους έχουν εξερευνήσει όλους τους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος θα βρίσκεται στο σχολείο την Παρασκευή 9/11 το πρωί και θα μιλήσει στα παιδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα

Το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά τίμησε την Τρίτη Ηλικία

Με άκρως βιωματικό τρόπο το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου με τα Προνήπια να υποδέχονται τους παπούδες και τις γιαγιάδες τους για να ακούσουν ιστορίες από τα παλιά, να φορέσουν τις ποδιές τους και να μαγειρέψουν «γιαγιαδίστικα» γλυκίσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Boomwhackers στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Ένα διαφορετικό και πρωτότυπο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε για τους εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, με τίτλο «Παίζω εύκολα μουσική με τα Boomwhackers, μια νέα μέθοδος διδασκαλίας».

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ελεύθερης Έκφρασης, Επιχειρηματολογίας και Δημιουργικής Γραφής

Στην εποχή της ταχύτατης ενημέρωσης και καθώς οι νέοι σήμερα καλούνται να είναι ανταγωνιστικοί στην παγκόσμια αγορά εργασίας, η επικοινωνία και η κριτική σκέψη είναι απαραίτητες προϋποθέσεις και δεξιότητες.

Διαβάστε περισσότερα

«Σήμερα γάμος γίνεται…»

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας έκλεισαν, εντυπωσιακά, το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα «Στου χορού μας τη χαρά και στης χώρας μας την αγκαλιά» με την καλοκαιρινή τους γιορτή «Σήμερα γάμος γίνεται…»!

Διαβάστε περισσότερα
Showing 1 to 10 of 98 results