Τα νέα μας

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι συμβαίνει στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

5/11/2019

9ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση - Το Δέντρο της Σοφίας»

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για 9η συνεχή χρονιά οργανώνουν τον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση - Το Δέντρο της Σοφίας».
tornados_1

4/11/2019

Ακαδημία Tornados- Εκπ. Μπουγά: Επιμορφωτικό σεμινάριο με τον Αχιλλέα Υφαντίδη

Μια ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στο χώρο των εκπαιδευτηρίων Μπουγά.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου Tornados p.f.a. μαζί με τα εκπαιδευτήρια Μπουγά, θα φιλοξενήσουν τον Αχιλλέα Υφαντίδη, ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο των σχολών προπονητών Uefa και όλων των μικρών Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.
croatia 1

18/10/2019

Κροατία

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, ως σχολείο που εμβαθύνει στη νέα γνώση και την επιδιώκει, που γνωρίζει τις νέες απαιτήσεις του αιώνα και τις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μαθητές του παρόντος ως ενήλικες του μέλλοντος, δε θα μπορούσε να μην λαμβάνει υπόψιν το εκπαιδευτικό σύστημα όπως αυτό έχει διαμορφωθεί σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
triti ilikia 1

7/10/2019

Παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Στα πλαίσια της βιωματικής ενότητας «Η οικογένειά μου» και παίρνοντας αφορμή από την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου) τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας γιόρτασαν μαζί με τους μεγάλους τους φίλους! Σκοπός μας ήταν να δώσουμε χαρά και ζεστασιά στους παππούδες και τις γιαγιάδες που γιόρταζαν, να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά και να  δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας!
vouli

13/09/2019

Μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στη Βουλή των Εφήβων

Η μαθήτρια των Εκπαιδευτήρια Μπουγά, Κωνσταντίνα Δέδε, εκπροσώπησε το σχολείο και τον νομό μας στις εργασίες της  ΚΔ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, Βήματα Δημοκρατίας: Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή, που πραγματοποιήθηκαν από τις 2 έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2019.
panellinies_2019

2/09/2019

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019

Η αδιάκοπη προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2019!
goalball 1

15/07/2019

Πρωταθλήτρια η Ελληνική Αποστολή στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, ISF Word Schools INCLUSIVE GAMES 2019 – Γκολμπολ (Goalball)

Η Εθνική Ομάδα Goalball στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, ISF Word Schools Inclusive Games στην Πορτογαλία. Μέλος της Εθνικής Ομάδας, είναι ο μαθητής του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, ενώ μία εκ των προπονητριών, είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του ιδιωτικού σχολείου, κυρία Τσιάλα Παναγιώτα, η οποία και συνόδευσε τους  αθλητές στην Πορτογαλία.
england 1

15/07/2019

Εκπαιδευτήρια Μπουγά στην Αγγλία

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά ξεκίνησαν ένα όμορφο ταξίδι με βασικό στόχο να γεμίσουν τη βαλίτσα τους εμπειρίες, χαμόγελα,  γνώσεις και φυσικά καινούργιους φίλους. Σταθμοί του ταξιδιού ήταν το Λονδίνο και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μαθητές από την Ε’ Δημοτικού μέχρι και τη Β’ Λυκείου φόρεσαν το πιο όμορφο χαμόγελό τους και ξεκίνησαν την Κυριακή 30 Ιουνίου το ταξίδι αυτό.
karelia_museum

24/06/2019

Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Καρέλια

Οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού επισκέφθηκαν τη «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτώρια Γ. Καρέλια» όπου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Πολύχρωμοι θησαυροί από βαμβάκι και μαλλί». Τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν παρατηρώντας τις παραδοσιακές φορεσιές και ανακάλυψαν τα συναισθήματα που προκαλεί το ένδυμα τόσο όταν κατασκευάζεται όσο και όταν φοριέται.
georgios averof 1

24/06/2019

Επίσκεψη στο θωρηκτό Αβέρωφ

Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Amadeus Motsart, το παιδί θαύμα» και εν συνεχεία επισκέφθηκαν το θωρηκτό Αβέρωφ και έμαθαν για την ιστορία του.
Lycée Champblanc 1

21/05/2019

Το γαλλικό σχολείο Lycée Champblanc στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Την Τρίτη 30 Απριλίου έως την Τρίτη 7 Μαΐου επισκέφθηκε το σχολείο μας και την Καλαμάτα, ομάδα μαθητών και καθηγητών από το γαλλικό σχολείο Lycée Champblanc από την πόλη Ναντ της Γαλλίας, στο πλαίσιο συνεργασίας στη δράση Etwinning με θέμα : Tisser des liens et devenir citoyen du monde.(Γεφυρώνω σχέσεις και γίνομαι πολίτης του κόσμου)
french exams 2019

17/05/2019

Επιτυχόντες εξετάσεων Delf και Sorbonne περιόδου Μαϊου 2019

Επιτυχόντες εξετάσεων Delf και Sorbonne περιόδου Μαϊου 2019
39 / 94

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024