Τα νέα μας

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι συμβαίνει στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

9/10/2020

Πιστοποίηση “Safe Restart” από την TÜV Hellas για τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Τις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά επισκέφθηκε και αξιολόγησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD GROUP) στο πλαίσιο της υπηρεσίας Safe Restart που διαθέτει ο φορέας.
eTwinning Quality 1

2/10/2020

Eτικέτα ποιότητας "E- TWINNING" !

Tο πρόγραμμα e-twinning "Christmas map of Europe" στο οποίο συμμετείχε πέρυσι η τάξη της Δ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, έλαβε Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Μαζί με αυτήν στάλθηκε και η Ετικέτα Ποιότητας Μαθητών, η οποία θα δοθεί σε κάθε μαθητή χωριστά!
DigitaLab 1

30/09/2020

DigitaLab από εκπαιδευτικούς του σχολείου για εκπαιδευτικούς του σχολείου

Στο πλαίσιο των αλλαγών που επιβάλλονται τόσο από την πρωτόγνωρη υγειονομική  κατάσταση όσο και από τις νέες συνθήκες στην εκπαίδευση με την είσοδο της τεχνολογίας σε αυτή, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση με σκοπό τη βελτίωση της εκπαιδευτικής πραγματικότητας μέσω του συντονισμού στα νέα δεδομένα.
COVID 1

29/09/2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COVID-19

Η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών καθώς και του ανθρώπινου δυναμικού των Εκπαιδευτηρίων μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πρωταρχικό στόχο της πολιτικής μας.
mask

14/09/2020

Όπου λαλούν πολλοί μεγάλοι...

Με μάσκα, χωρίς μάσκα, κάτω από τη μάσκα, πέρα από τη μάσκα, αντί για μάσκα, πριν τη μάσκα, μετά τη μάσκα…..
covid_mask_usage

9/09/2020

Τα παιδιά και η χρήση της μάσκας

Άνοιξαν ξανά οι παιδικοί σταθμοί, σε λίγο θ΄ανοίξουν τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στην βάση μιας νέας πραγματικότητας, στην οποία καλούμαστε όλοι να εφαρμόσουμε τα βασικά προληπτικά μέτρα προστασίας, για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοιού.
exams 2020 1

2/09/2020

Επιτυχίες μαθητών του σχολείου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020!

Οι βάσεις εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώθηκαν και η επιτυχία για τους μαθητές του σχολείου μας ήταν μεγάλη ! Οι μαθητές μας, στην πλειονότητά τους, βρίσκονται πλέον μια ανάσα πριν από τη φοιτητική ζωή έχοντας καταφέρει οι περισσότεροι να πετύχουν τον στόχο τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα ονόματα μαθητών που ενέκριναν τη δημοσίευσή των αποτελεσμάτων τους:
summer camp 1

31/08/2020

Ένα Summer Camp γεμάτο όμορφες αναμνήσεις και πρωτότυπες εμπειρίες!

Το Summer Camp του Αυγούστου τελείωσε και μας άφησε όμορφες αναμνήσεις και δυνατές εμπειρίες! Τα παιδιά μέσα σε 4 μόλις εβδομάδες ήρθαν σε επαφή με τον Εθελοντισμό, την Επιστήμη, τον Παγκόσμιο πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την Ηγεσία.
french exams 1

29/07/2020

Επιτυχία στο 100% για το γαλλόφωνο τμήμα των Εκπαιδευτηρίων μας στις εξετάσεις DELF – DALF και SORBONNE !

Ανακοινώθηκαν στις 27 Ιουλίου τα αποτελέσματα στις εξετάσεις DELF – DALF και SORBONNE. Για ακόμα μια φορά, το ποσοστό επιτυχίας στο γαλλόφωνο τμήμα του σχολείου μας έφτασε στο 100% , καθώς όλοι οι υποψήφιοι πέρασαν στις εξετάσεις με μεθοδική προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας.
exams_success

15/07/2020

Μεγάλη επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

Μια αρκετά διαφορετική και δύσκολη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και επίσημα πλέον, μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μαθητές και εκπαιδευτικοί αυτού του έτους έδωσαν έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα, προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και είναι όλοι τους αξιέπαινοι. Η προσπάθειά των μαθητών περιλάμβανε, εκτός από πολύωρο διάβασμα και προετοιμασία, την αγωνία σχετικά με την αβεβαιότητα διεξαγωγής των εξετάσεων, αλλά κυρίως την προσπάθεια να διατηρήσουν τον στόχο τους ζωντανό μέσα σε δύσκολες συνθήκες.
french trip 1

14/07/2020

Ένα «φανταστικό ταξίδι» στη Γαλλία

Au revoir, les enfants !
Οι γαλλόφωνοι μαθητές μας της ΣΤ΄δημοτικού στη φετινή καταληκτική εργασία, μας προσκάλεσαν σε ένα «φανταστικό ταξίδι» στη Γαλλία.
smile

8/07/2020

Smile it's Saturday !

Η ιδέα μας ήταν να γεμίσουμε τα Σάββατα του Ιουλίου με ώρες δημιουργικής και αθλητικής απασχόλησης για παιδιά αλλά και γονείς!
34 / 94

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024