ΝΕΑΛΥΚΕΙΟ

Πληροφορίες

Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των μαθητών μας στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η σχολική μας κοινότητα συνεχίζει να διαπρέπει και να κατακτά υψηλούς στόχους, όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά μας, τα οποία είναι ιδιαίτερα υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο.
Αυτά τα αποτελέσματα είναι η απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς τόσο των μαθητών μας όσο και των εκπαιδευτικών μας. Είναι επίσης μια ένδειξη της ποιότητας της εκπαίδευσης που προσφέρουμε και της υποστήριξης που παρέχουμε στους μαθητές μας καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής τους πορείας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καθηγητές μας για την αδιάκοπη υποστήριξη και καθοδήγηση, καθώς και τους γονείς για τη συνεχή συνεργασία και εμπιστοσύνη τους. Ιδιαίτερα, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας για τις άοκνες προσπάθειές τους και την εξαιρετική τους απόδοση.
Συνεχίζουμε να στοχεύουμε ψηλά και να προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για ένα λαμπρό μέλλον, με αξίες, γνώσεις και δεξιότητες που θα τους συνοδεύουν σε κάθε βήμα της ζωής τους.
statistics 2024 2
statistics 2024 1

Μοιραστείτε το άρθρο

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024