ΝΕΑ

Πληροφορίες

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, σε συνεργασία με το Λύκειο Columbia School των ΗΠΑ και υπό την αιγίδα του Αμερικανικού Παιδαγωγικού Ινστιτούτου COGNIA, επιλέχτηκαν μαζί με κορυφαία σχολεία της χώρας, να προσφέρουν από τη σχολική χρονιά 2024-25 και το US Dual Diploma, απολυτήριο Αμερικανικού Λυκείου, παράλληλα με το Ελληνικό Απολυτήριο.
Το σχολείο μας αξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα από εκπαιδευτικούς φορείς των ΗΠΑ για την ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο σύνολο των μαθημάτων που διδάσκονται.
Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα μπορούν να παρακολουθούν – διαδικτυακά – μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα από πιστοποιημένους καθηγητές, με έδρα τις ΗΠΑ. Τα 10 μαθήματα – συνολικής διάρκειας παρακολούθησης 900 ωρών – θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας, σε ημέρες και ώρες διαφορετικές από το πρωινό πρόγραμμα του σχολείου.
Το πρόγραμμα προτείνουμε να διδάσκεται σε 3 χρόνια κατά τη διάρκεια της φοίτησης των παιδιών στις Γ΄ Γυμνασίου, Α΄ Λυκείου, Β΄ Λυκείου ώστε στην Γ΄ Λυκείου η προσπάθεια να επικεντρώνεται στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο απόφοιτος του σχολείου μας λαμβάνει ταυτόχρονα Ελληνικό Απολυτήριο Λυκείου και Απολυτήριο Λυκείου
των ΗΠΑ και επιτυγχάνει εγγυημένη εισαγωγή σε συγκεκριμένα Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη. Ταυτόχρονα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και αλλού, σαν απόφοιτος Λυκείου των ΗΠΑ.
Παράλληλα – μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων – ο μαθητής αποκτά πρόσβαση στα ελληνικά πανεπιστήμια
Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με έναν από τους καταρτισμένους Έλληνες συνεργάτες μας :

Μοιραστείτε το άρθρο

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024