ΝΕΑΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Πληροφορίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Προνηπίων και του Νηπιαγωγείου μας για τα Μέσα Μεταφοράς και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τα παιδιά έμαθαν για τον κύριο Κ.Ο.Κ., για τα είδη των μέσων μεταφοράς και τη χρησιμότητά τους. Έπαιξαν, πειραματίστηκαν και πραγματοποίησαν επισκέψεις, στα πλαίσια της βιωματικής προσέγγισης της γνώσης.
Οι δράσεις που ξεχώρισαν και έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στα παιδιά ήταν η επίσκεψη των Προνηπίων μας στον αερολιμένα της πόλης μας, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του και παρακολούθησαν πώς γίνεται η προσγείωση ενός αεροπλάνου καθώς και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που έπαιξαν στους διαδραστικούς πίνακες του σχολείου μας. Τέλος, αφού τα έμαθαν όλα αυτά έφτιαξαν και πήραν δικαιωματικά το δικό τους δίπλωμα οδήγησης.  
Στα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας  εντύπωση προκάλεσε η επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της πόλης μας, όπου, αφού ενημερώθηκαν από εκπρόσωπο της Δημοτικής Αστυνομίας, έγιναν μικροί οδηγοί και οδήγησαν αυτοκινητάκια και ποδήλατα ακολουθώντας τις κατάλληλες σημάνσεις. Ακόμη, έφτιαξαν ένα δικό τους εισιτήριο με τον προορισμό που επιθυμούσαν, ζωγράφισαν το αγαπημένο τους μεταφορικό μέσο και έφτιαξαν κάρτα γράφοντας το δικό τους μήνυμα για ασφαλείς μετακινήσεις.

Φωτογραφίες

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό

mesa metaforas 2
mesa metaforas 3
mesa metaforas 5
mesa metaforas 4

Μοιραστείτε το άρθρο

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024