ΝΕΑΓΥΜΝΑΣΙΟhighlights

Πληροφορίες

Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α΄ και της Γ΄ Γυμνασίου επισκέφτηκαν την Κορώνη, στο πλαίσιο περιπάτου.
Εκεί, αρχικά, με ξεναγό μας μία εργαζόμενη στο Γυμνάσιο της Κορώνης, περπατώντας στα στενά σοκάκια της κωμόπολης, φτάσαμε στο ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Ελεήστριας, περιηγηθήκαμε μέσα στο Βενετσιάνικο Κάστρο και θαυμάσαμε τη θέα από ψηλά! Στη συνέχεια, βρεθήκαμε στο Μανιατάκειο Ίδρυμα, συγκεκριμένα στη Βιβλιοθήκη, όπου η βιβλιοθηκονόμος μάς παρουσίασε το έργο που επιτελείται από τους ανθρώπους του συγκεκριμένου Ιδρύματος. Μαζί της ήταν και ένας κάτοικος της Κορώνης, ο οποίος μας παρουσίασε πολύ σύντομα την ιστορία του τόπου του. Στη συνέχεια, καταλήξαμε στην παραλιακή οδό, όπου είχαμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Κορώνης, κυρία Μαρία Καλαποδά, καθώς και την κυρία Ελένη Ταγωνίδη Μανιατάκη, εκ των ιδρυτών του Μανιατάκειου Ιδρύματος, οι οποίες συνέβαλαν σε αυτήν την εξόρμηση του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Φωτογραφίες

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό

korwni 1
korwni 5
korwni 4

Μοιραστείτε το άρθρο

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024