ΔΗΜΟΤΙΚΟetwinning

Πληροφορίες

  • Επικοινωνία με μαθητές από το 5 Δημοτικό σχολείο Λεχαίου Κορίνθου
Το μάθημα των Αγγλικών δεν περιορίζεται μόνο στα βιβλία! Στο πλαίσιο του προγράμματος Raktivism–eTwinning (Αυθόρμητες πράξεις καλοσύνης) οι μαθητές της Ε Δημοτικού των Εκπαιδευτήριων Μπουγά συνομίλησαν διαδικτυακά με μαθητές από το 5ο Δημοτικό σχολείο Λεχαίου Κορίνθου, με θέμα τη γιορτή του Thanksgiving.
Αρχικά , οι μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν στα Αγγλικά τα ιστορικά γεγονότα που σχετίζονται με αυτή τη γιορτή. Στη συνέχεια, αντάλλαξαν απόψεις για την έννοια και τη σημασία της ευγνωμοσύνης, για τους λόγους που πρέπει σήμερα ο καθένας από εμάς να νιώθει ευγνώμων και φυσικά για πράξεις καλοσύνης. Έπειτα, έπαιξαν διαδικτυακά, συνεργατικά παιχνίδια. Και όλα αυτά στα Αγγλικά! Μπράβο σε όλα τα παιδιά!
  • Επικοινωνία με μαθητές από τα Άδανα της Τουρκίας
Στο πλαίσιο του προγράμματος e-Twinning Raktivism (αυθόρμητες πράξεις καλοσύνης), τα παιδιά της Ε’ δημοτικού συνδέθηκαν με μαθητές δημοτικού σχολείου στα Άδανα της Τουρκίας και συνομίλησαν στα Αγγλικά. Το θέμα τής συζήτησης ήταν οι μεγάλες θρησκευτικές γιορτές στην Ελλάδα και στην Τουρκία καθώς και τα έθιμα των γιορτών αυτών. Η γλώσσα επικοινωνίας μεταξύ των μαθητών ήταν τα Αγγλικά. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Raktivism οι μαθητές μας επικοινωνούν συχνά με παιδιά από άλλα σχολεία, είτε της Ελλάδας, είτε του εξωτερικού.

Φωτογραφίες

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό

other schools 2
other schools 3
other schools 6
other schools 5
other schools 1
other schools 4
other schools 8
other schools 9
other schools 7
other schools 10

Μοιραστείτε το άρθρο

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024