ΛΥΚΕΙΟΓΥΜΝΑΣΙΟlanguages

Πληροφορίες

Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για το σχολείο μας και το γαλλόφωνο τμήμα η εξαιρετική επίδοση των υποψηφίων μαθητών στις εξετάσεις Delf και Sorbonne περιόδου Μαϊου 2019. Συγκεκριμένα το ποσοστό επιτυχίας στα διπλώματα είναι 100/100 καθώς και οι 16 υποψήφιοι πέρασαν στις εξετάσεις με μεθοδική προετοιμασία που ολοκληρώθηκε μέσα στο σχολείο μας.
Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε την εξαιρετική πανελλήνια διάκριση μαθήτριάς μας, η οποία με συνολική βαθμολογία 99/100 θα βραβευθεί τον Οκτώβρη σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών προς τιμή των αριστούχων (Remises des prix d’excellence).
Οι εξετάσεις Delf-Dalf-Sorbonne ανήκουν στο Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας και έχουν διεθνή ισχύ και αναγνώριση. Τα διπλώματα Sorbonne ανήκουν στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης (Φιλολογία, Μετάφραση, Θετικές Επιστήμες) το οποίο είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης με τουλάχιστον 56.000 φοιτητές! Άρα τα διπλώματα που μας παρέχει το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας είναι ένα εχέγγυο για τη μετέπειτα πορεία των παιδιών μας, έχουν διαχρονική αξία και οι προοπτικές μέσα από αυτά είναι εξαιρετικές. Οι κάτοχοι αυτών μπορούν να σπουδάσουν σε οποιοδήποτε γαλλόφωνο πανεπιστήμιο της Ευρώπης, στη Γαλλία, στην Ελβετία, στο Λουξεμβούργο, στο Βέλγιο αλλά και στον Καναδά, και βεβαίως οι σπουδές στην Ευρώπη είναι υψηλού κύρους και δωρεάν.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη γαλλόφωνη πορεία τους!

Μοιραστείτε το άρθρο

SOCIAL MEDIA


Contact Us

rg.loohcs-saguob@me

+30 2721092022 & +30 2721092122

Designed & Developed by yorgo.dev

Copyright © 2024