Page 16 - 2007 Αριθμός Φύλλου 27
P. 16

16

                                                         βΑασπιίλθόαπνιητα

 Υ954λ203α0ι5ξκ0υβ00κύάγα0γοσγά:νργυμρί.ρτα.λ..ζιαάεαγβλςλχποευαόύύκρτρδουηιύύροομμπιέκικριάν πποάροτυονκτάελρια.
                                              Εκτέλεση:
                                              Χτυπάμε πολύ καλά και για αρκετή ώρα το βούτυρο με τη ζάχαρη.
                                              Έπειτα προσθέτουμε ένα ένα τ’ αυγά, τις βανίλιες, το ξύσμα πορτο-
                                              καλιού και τέλος το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ψήνουμε πάνω
                                              -κάτω 40΄-50΄ στους 1800.
   11   12   13   14   15   16