Page 16 - 2007 Αριθμός Φύλλου 27
P. 16
16
βΑασπιίλθόαπνιητα
Υ954λ203α0ι5ξκ0υβ00κύάγα0γοσγά:νργυμρί.ρτα.λ..ζιαάεαγβλςλχποευαόύύκρτρδουηιύύροομμπιέκικριάν πποάροτυονκτάελρια.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε πολύ καλά και για αρκετή ώρα το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Έπειτα προσθέτουμε ένα ένα τ’ αυγά, τις βανίλιες, το ξύσμα πορτο-
καλιού και τέλος το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ψήνουμε πάνω
-κάτω 40΄-50΄ στους 1800.