Πρωτοελλαδικού Μεγάρου, Ακοβίτικα, Καλαμάτα
+30 2721092022 / +30 2721092122

Mini Sports

Μέσα από τα αθλήματα της αντισφαίρισης, της καλαθοσφαίρισης, την ενόργανη γυμναστική και το στίβο, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. Για τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, έχουμε προσαρμόσει τις αθλητικές δραστηριότητες στις ηλικιακές τους ανάγκες, δίνοντας έμφαση στην ψυχαγωγία, την ανάπτυξη της νευρομυϊκής τους συναρμογής αλλά και την εξάσκηση των βασικών δεξιοτήτων.

Σκοπός των μαθημάτων των Mini sports είναι οι μικροί μας αθλητές να γνωρίσουν πολλά και διαφορετικά αθλήματα (ατομικά και ομαδικά), να καλλιεργήσουν ένα κρυφό ταλέντο μέσα από την ενασχόλησή τους με αυτά αλλά και να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργειά τους.

Ας μην ξεχνάμε, πως με την άσκηση από μικρή ηλικία τα παιδιά ενισχύουν το μυϊκό και οστικό τους σύστημα ενώ μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και κατά συνέπεια τις κινήσεις τους. Επίσης, επιτυγχάνεται η γρηγορότερη και ουσιαστικότερη κοινωνικοποίησή τους ενώ τους παρέχονται ευκαιρίες για αυτοπροβολή, χτίζοντας την αυτοπεποίθησή τους και τα αισθήματα συνεργασίας, πειθαρχίας και ομαδικότητας.