Μαθηματικό Καλοκαιρινό Εργαστήρι

20170613_ΑΦΙΣΑ
Το καλοκαίρι, οι Μαθηματικοί των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα πραγματοποιήσουν μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθηματικούς διαγωνισμούς που θα διεξαχθούν την επόμενη σχολική χρονιά.
Η προετοιμασία θα γίνεται με θέματα ειδικά για τους διαγωνισμούς, με απώτερο στόχο οι μαθητές να μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτά και να εξοικειωθούν με τον χαρακτήρα των διαγωνισμών.
Κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και με τα «Διασκεδαστικά Μαθηματικά», δηλαδή γρίφους, παιχνίδια, παράδοξα που οξύνουν ευχάριστα τη σκέψη τους.
Αυτά, λοιπόν, τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 9.00π.μ. έως 12.00μ.μ.. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 15 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουλίου.
Μπορούν να τα παρακολουθήσουν μαθητές του σχολείου μας καταβάλλοντας 25€ ή και μαθητές από άλλα σχολεία καταβάλλοντας 50€. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους καθηγητές: Κατερίνα Κουλουμπού, Γιώργο Κουτσουμπό, Δήμητρα Γεωργιοπούλου, Μαθηματικούς των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στο τηλέφωνο 27210 – 82848.
 
Όσα παιδιά ενδιαφέρονται για τη χρήση σχολικού λεωφορείου μπορούν να συνεννοηθούν με το γραφείο κίνησης στο τηλ. 27210-92022.