Πρωτοελλαδικού Μεγάρου, Ακοβίτικα, Καλαμάτα
+30 2721092022 / +30 2721092122

Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Ερευνητικές Εργασίες

Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Ερευνητικές Εργασίες

Φιλοσοφία του Σχολείου μας είναι η πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών, η ανακάλυψη των κλίσεών τους, η ανάδειξη των δεξιοτήτων τους και η ανάπτυξη των ικανοτήτων τους. Τα  εκπαιδευτικά προγράμματα και οι ερευνητικές εργασίες (projects) συντελούν στα παραπάνω και η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, εργάζονται σε αυτά με ενθουσιασμό και μεράκι, κάνοντας χρήση ποικίλων ερευνητικών εργαλείων και μεθόδων με σκοπό την κατάκτηση της γνώσης αλλά και τη δημιουργία νέας.

Τη Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 η μαθητική εικονική επιχείρηση Helm.e.t απέσπασε το πρώτο βραβείο στο Διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση» του Σ.Ε.Ν σχεδιάζοντας και προωθώντας το ‘noctua kit’ ένα έξυπνο σύστημα επικοινωνίας του κράνους με τη μηχανή καθώς η λειτουργία της μηχανής προϋποθέτει τη χρήση κράνους από τον αναβάτη.

Η μαθητική εικονική επιχείρηση Helm.e.t των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στο Βελιγράδι  στις 16 -19 / 7 / 18.

Τα συναισθήματά είναι απερίγραπτα και η εμπειρία μοναδική τόσο για τα παιδιά όσο και για τους καθηγητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδες www.helmet-noctua.com και https://www.facebook.com/Helmet-185904182015317