Στιγμές

24 Ιούν: Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Καρέλια

Οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού επισκέφθηκαν τη «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτώρια Γ. Καρέλια» όπου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Πολύχρωμοι θησαυροί από βαμβάκι και μαλλί».

24 Ιούν: Μουσείο Eλιάς και Λαδιού

Οι μαθητές  της Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού επισκέφθηκαν το «Μουσείο Ελιάς και Λαδιού στη  Σπάρτη όπου παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα : « Μια μέρα στο ελληνικό ελαιοτριβείο», όπου οι μαθητές έβγαλαν λάδι «με τον αρχαίο τρόπο».

24 Ιούν: Κέντρο Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης

Οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού στο  πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος σχετικά με το περιβάλλον επισκέφθηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας όπου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: « Ρήματα και Απορρίμματα: Μειώνω, επαναχρησιμοποιώ, ανακυκλώνω».

24 Ιούν: Επίσκεψη στο θωρηκτό Αβέρωφ

Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Amadeus Motsart, το παιδί θαύμα» και εν συνεχεία επισκέφθηκαν το θωρηκτό Αβέρωφ και έμαθαν για την ιστορία του.

24 Ιούν: Sport Camp

Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού αποχαιρέτησαν το σχολικό έτος διασκεδάζοντας στο Sportcamp για δύο ολόκληρες ημέρες.