«Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών»

20180612_ΑΦΙΣΑ

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προγραμμάτων που υλοποιούν, διοργανώνουν «Εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών», από τη Δευτέρα 25/6 έως και την Παρασκευή 29/6, η οποία έχει χαρακτήρα ψυχαγωγικό και μορφή γρίφων, παιχνιδιών, αινιγμάτων που βελτιώνουν τη σχέση του παιδιού με τα Μαθηματικά και καταδεικνύουν τη χρησιμότητα τους στη καθημερινή ζωή. Στο σχολείο θα διδάξει ο Μιχάλης Λάμπρου, τακτικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διοργανωτής του διαγωνισμού ¨Καγκουρό¨ στην Ελλάδα καθώς και καθηγητές και δάσκαλοι του σχολείου.

 Σκοπός  του σχολείου είναι:

  • Να δοθούν κίνητρα στα παιδιά τα οποία θα οξύνουν τη σκέψη τους.
  • Η ορθή παροχή πληροφοριών στους μαθητές ώστε να τις επεξεργάζονται δημιουργικά και να δίνουν απαντήσεις.

Κυρίαρχος στόχος είναι:

  • Να ενδυναμωθεί το ενδιαφέρον αυτών που ήδη αγαπούν τα μαθηματικά
  • Να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές εκείνους που μέχρι τώρα τα αντιμετωπίζουν με φόβο να τα καταλάβουν και να τα αγαπήσουν.

Η εβδομάδα Διασκεδαστικών Μαθηματικών των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της περιοχής από Β’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου. Οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με τη βαθμίδα και τη τάξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο: 92022/92122 ή στο 6944-592829/6982179239 και για εγγραφές στείλτε μας email στο k.giannari@bougasschool.gr.