Τέταρτος Κύκλος Steam

Ο Τέταρτος Κύκλος του STEAM ξεκινάει την Τρίτη 02 Απριλίου 2019 για παιδιά νηπιαγωγείου (γεννημένα το 2013) και  Ά δημοτικού. Ο κύκλος αυτός έχει τίτλο «Η μαϊμού» και υπεύθυνες για την υλοποίησή του είναι οι νηπιαγωγοί Χριστίνα Κωνσταντοπούλου και Άντζυ Μπούρα. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2721092022, 92122 ή στο email: nipiagogeio@bougas-school.gr.

Λίγα λόγια για τον όμιλο STEΑM:

Το σχολείο μας στη συνεχή προσπάθειά του να προσφέρει στα παιδιά μας, μια ολοκληρωμένη παιδεία αλλά και να συμβάλει στηνεκπαιδευτική καινοτομία και εφαρμογή, με μεγάλη χαρά λειτουργεί για παιδιά του νηπιαγωγείου και της Α’ δημοτικού (είτε φοιτούν στο σχολείο μας είτε όχι) τον όμιλο STEAM (ερευνώ-χαίρομαι-ανακαλύπτω).

        Ο όμιλος STEAM είναι ένα ταξίδι που πραγματοποιούν τα  παιδιά μέσα από την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά αλλά και την Τέχνη, που εκτός από τη χαρά της δημιουργίας, τα βοηθά να αγαπήσουν τις επιστήμες με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο. Αγόρια και κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία δημιουργίας μιας κατασκευής κατάλληλης για την ηλικία τους.       Ο όμιλοςθα λειτουργεί σε αυτοτελείς κύκλους τεσσάρων έως έξι συναντήσεων,  κάθε Τρίτη καιΠαρασκευή και ώρα 18:00-19:30, στην αίθουσα «Ιχνηλάτες» (στον 1ο όροφο του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου).