Οpen Day Εκπαιδευτηρίων Μπουγά την Κυριακή 12 Μαίου 2019

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση ‘Open Day’ η οποία έχει χαρακτήρα επικοινωνιακό, ενώ είναι μία ανοιχτή πρόσκληση για τους ενδιαφερόμενους της  κοινωνίας μας, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν το σχολείο τόσο ως προς τον τρόπο λειτουργίας του όσο και ως προς την φιλοσοφία, τη στρατηγική  και τη στοχοθεσία του.

 

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά είναι ένα σχολείο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο ενώ προσαρμόζει τις διδακτικές του μεθόδους στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των επιμέρους βαθμίδων όσο και του κάθε μαθητή ξεχωριστά, διατηρεί κοινή εκπαιδευτική και αξιακή πορεία. Ο μαθητής είναι στο επίκεντρο, είναι ξεχωριστός, είναι αυτόνομος.

 

Είναι, επίσης, ένα σχολείο που είναι μέρος αυτής της πόλης και είναι έτοιμο να μοιραστεί την τεχνογνωσία και τις μεθόδους του αλλά και να παράσχει τις υπηρεσίες του σε κάθε ενδιαφερόμενο/η. Την Κυριακή 12 Μαίου από τις 11 π.μ έως τις 3 μ.μ,  μέσω ψυχαγωγικών δράσεων, πειραμάτων, μουσικών δρώμενων, θεατρικών παραστάσεων, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν  την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ρόλο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη σχολική κοινότητα, για τη δυνατότητα σπουδών του μαθητή/τριας στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και κυρίως για τη σημασία μιας ολοκληρωμένης και άρτιας εκπαίδευσης και παιδείας για τα παιδιά μας.

 

Οι πόρτες ανοίγουν την ερχόμενη Κυριακή για όποιον/α ενδιαφέρεται να μας γνωρίσει. Να γνωρίσει ένα ανοιχτό, ασφαλές, ευρωπαϊκό σχολείο που βοηθά τα παιδιά να θέσουν στόχους και να τους πετύχουν, να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν το μέλλον τους με σιγουριά.

 

Με μεγάλη μας χαρά θα αναλάβουμε την ξενάγηση και τη ψυχαγωγία των επισκεπτών μας στις εγκαταστάσεις μας την Κυριακή το πρωί. Υ.Γ: Την επιμέλεια της αφίσας ανέλαβε φέτος για πρώτη φορά η Ιωάννα Κοκκορόγιαννη, μαθήτρια Β΄Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.