Ο Γιάννης Καλατζόπουλος στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά!

Ο κ.Γιάννης Καλατζόπουλος βρέθηκε στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στις 21 και 22 Νοεμβρίου, ως καλεσμένος των Προνηπίων του σχολείου! Τα παιδιά αυτή την περίοδο υλοποιούν ένα project για τις Τέχνες, όπου αναπόσπαστο κομμάτι τους είναι το Θέατρο.

Ο κ. Καλατζόπουλος λοιπόν ως ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας αλλά και σκηνοθέτης μίλησε στα παιδιά για τη μαγεία του θεάτρου και για την πορεία του στον χώρο του θεάματος. Τα παιδιά, με τη σειρά τους, πήραν συνέντευξη από τον κ.Καλαντζόπουλο με ερωτήσεις που είχαν προετοιμάσει από την τάξη τους!

Στη συνέχεια, Νήπια και Προνήπια έκαναν μαζί του θεατρικό παιχνίδι μαθαίνοντας βιωματικά πώς μοιράζονται και εμψυχώνονται οι ρόλοι στο θέατρο. Τα παιδιά των Προνηπίων αφού ολοκλήρωσαν το «διήμερο σεμινάριο ηθοποιίας» που έκαναν τους απονεμήθηκε το ανάλογο δίπλωμα!

Ο κ. Καλατζόπουλος εκτός από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων, συναντήθηκε και με εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων του σχολείου υλοποιώντας βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Θεατρικές Πρακτικές για τον Εκπαιδευτικό». Οι εκπαιδευτικοί εμπλούτισαν τη «βαλίτσα» τους με τα νέα εκπαιδευτικά εργαλεία για πιο αποτελεσματική και διαδραστική διδασκαλία.