Οι χριστουγεννιάτικες γιορτές του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά!

Δύο ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες γιορτές πραγματοποιήσαμε στο Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Οι γιορτές μας είχαν τη μορφή θεατρικών παραστάσεων και μας  πρόσφεραν στιγμές συγκίνησης και χαράς !

Τα Προνήπια παρουσιάσαμε την «Πρωτοχρονιάτικη Ανακατωσούρα» στον χώρο του σχολείου ενώ τα Νήπια το έργο «Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη», από το ομώνυμο παραμύθι της Σοφίας Μαντούβαλου, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η προετοιμασία των παραστάσεων μας βοήθησε πολύ να συνεργαστούμε, να ζυμωθούμε  και να αναπτύξουμε αισθήματα φιλίας και αγάπης. Μας δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστούμε, να συντονιστούμε, να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, τις δυνατότητές  και τα όριά μας. Εκπαιδευτικοί και παιδιά δουλέψαμε σαν μια δυνατή ομάδα και νιώσαμε περηφάνια τόσο για την προσπάθεια όσο και για το αποτέλεσμα! Εξάλλου, σε όλα τα παραπάνω κρύβεται το ουσιώδες σε μια παράσταση με παιδιά.

Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με όμορφες οικογενειακές στιγμές!