Επιτυχία στο 100% για το γαλλόφωνο τμήμα των Εκπαιδευτηρίων μας στις εξετάσεις DELF – DALF και SORBONNE !

Ανακοινώθηκαν στις 27 Ιουλίου τα αποτελέσματα στις εξετάσεις DELF – DALF και SORBONNE. Για ακόμα μια φορά, το ποσοστό επιτυχίας στο γαλλόφωνο τμήμα του σχολείου μας έφτασε στο 100% , καθώς όλοι οι υποψήφιοι πέρασαν στις εξετάσεις με μεθοδική προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας.

Σε όλους τους γαλλόφωνους μαθητές μας που απέδειξαν πως, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, με προσπάθεια και επιμονή επιτυγχάνονται οι στόχοι, ευχόμαστε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και καλή πρόοδο σε ό,τι προσπαθούν να κατακτήσουν στη ζωή τους.

Τι προσφέρει πρακτικά η επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις αυτές ;

Οι εξετάσεις Delf-Dalf-Sorbonne ανήκουν στο Γαλλικό Υπουργείο Παιδείας και έχουν διεθνή ισχύ και αναγνώριση. Τα διπλώματα Sorbonne ανήκουν στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Φιλολογία, Μετάφραση, Θετικές Επιστήμες) το οποίο είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης με τουλάχιστον 56.000 φοιτητές! Άρα, τα διπλώματα που μας παρέχει το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας αποτελούν εχέγγυο για τη μετέπειτα πορεία των παιδιών μας, έχουν διαχρονική αξία και οι προοπτικές μέσα απ΄ αυτά είναι εξαιρετικές. Οι κάτοχοι αυτών δύνανται να σπουδάσουν σε οποιοδήποτε γαλλόφωνο πανεπιστήμιο της Ευρώπης, στη Γαλλία, την Ελβετία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο αλλά και τον Καναδά, και βεβαίως οι σπουδές στην Ευρώπη είναι υψηλού κύρους και δωρεάν.