Διαδικτυακή Συνάντηση με τον Άγγελο Τσαγκαράκη

cover_photo

Την Παρασκευή 10/02/2023 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή σύνδεση των τάξεων Ε΄και ΣΤ΄των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, στο πλαίσιο της Ελληνογαλλικής Ολυμπιακής & Παραολυμπιακής εβδομάδας, με τη συμμετοχή του Άγγελου Τσαγκαράκη.

Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προετοιμασίες των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι και να συνδεθούν με τον Άγγελο Τσαγκαράκη. O Άγγελος Τσαγκαράκης είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα 3Χ3 από τη θέση του προπονητή. Ο γεννημένος στη Γαλλία, με Ελληνα πατέρα τον Αντώνη Τσαγκαράκη, Αγγελος έχει σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες από το άθλημα το οποίο πλέον είναι και Ολυμπιακό. Αυτές καλείται να μεταδώσει για να βοηθήσει στην υλοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης του 3Χ3 στην Ελλάδα που έχει εκπονήσει η ΕΟΚ.

Συμμετέχει από το 2012 σε διεθνείς διοργανώσεις ως παίκτης, έχοντας κατακτήσει με την Εθνική Γαλλίας και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Ναντ το 2017 ενώ έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο Shooting Contest τόσο στο Παγκόσμιο όσο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.