Γιορτή του ξενόγλωσσου τμήματος των εκπαιδευτηρίων Μπουγά

Tην Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Εργατικό κέντρο πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του ξενόγλωσσου τμήματος των εκπαιδευτηρίων Μπουγά .

Το τμήμα Γερμανικής γλώσσας εγκαινίασε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ανάβοντας το πρώτο κερί στο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι μετρώντας έτσι τις Κυριακές μέχρι τα Χριστούγεννα ενώ μαθητές της Ιταλικής γλώσσας μας παρουσίασαν το έθιμο της Befana.

Παιδιά της Ε’ και Στ’ μας μετέφεραν το Πνεύμα των Χριστουγέννων με δρώμενα  στα Αγγλικά  και η χορωδία του Γυμνασίου μας ταξίδεψε στη περιοχή της βόρειας Ισπανίας με ένα τραγούδι του 14ου αιώνα.

Aκολούθησε η απονομή των πιστοποιήσεων στα Γαλλικά DELF και   SORBONNE.  Οι μαθητές με εύθυμο τρόπο απαντώντας σε ερωτήσεις στα Γαλλικά παρέλαβαν τα διπλώματά τους.

Επίσης 20 μαθητές που ταξίδεψαν το καλοκαίρι στην Oξφόρδη και συμμετείχαν στο Summer Course το πανεπιστήμιο BROOKES  University,  παρέλαβαν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους.

Για άλλη μια χρονιά ο κύριος Stephen Taylor, εκπαιδευτικός σύμβουλος του πανεπιστήμιου  Cambridge, μας τίμησε με την παρουσία του και με ευχάριστο τρόπο μας μίλησε για την χρησιμότητα της Αγγλικής γλώσσας.  Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς  ήταν η επίδοση στον κύριο Μπουγά του GOLD AWARD – της χρυσής πιστοποίησης για την προετοιμασία και τη συμμετοχή των μαθητών μας στις εξετάσεις-  από τον κύριο Taylor,  εκ μέρους του Cambridge Assessment English. Μπορείτε να δείτε την πιστοποιήση μας εδώ!

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή των πιστοποιήσεων στα Αγγλικά . Το σχολικό έτος 2018-19  105 μαθητές μας πιστοποίησαν τις γνώσεις τους στην Αγγλική γλώσσα στα επίπεδα PreA1   έως   C2.

Συγχαρητήρια  σε όλα τα παιδιά!