«Χριστούγεννα…Μαζί!»

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στα Εκπαιδευτήρια  Μπουγά, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού, «Χριστούγεννα…Μαζί!».

 Από νωρίς το πρωί, η αυλή του σχολείου γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Οι «μικροί  οικοδεσπότες», μαζί με τους γονείς και τις δασκάλες τους, χάρισαν σε όλους στιγμές, μελωδίες και εικόνες γιορτινές.

Το «τρενάκι της αγάπης» πλημμύρισε με δώρα που πρόσφεραν τα παιδιά, με σκοπό να ταξιδέψουν και να μοιράσουν χαρά, σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Στο «χριστουγεννιάτικο φωτογραφείο», τα χαμόγελα έλαμψαν και όλοι μεταμορφώθηκαν στη στιγμή. Το «Ξωτικό» και η «Χιονούλα», παρέσυραν στον χορό τους όλους τους παρευρισκόμενους. Στολίδια για το δέντρο του σχολείου, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πρωτότυπα παιχνίδια, μοίρασαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Κάθε τάξη χωριστά «φιλοξένησε» μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, την οποία  διηγήθηκαν  με τον δικό τους τρόπο οι δασκάλες των παιδιών. Μαθητές και μαθήτριες του  Γυμνασίου και του Λυκείου από την ομάδα της χορωδίας του σχολείου και όχι μόνο, έπαιξαν και τραγούδησαν  χριστουγεννιάτικες  μελωδίες.

Η μέρα έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά μπράβο σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

«Χριστούγεννα …Μαζί και του χρόνου», ευχήθηκαν όλοι!!!