Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού

christmas_preliminary_2023

👉 Με πολλά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια✨ και εκπλήξεις γέμισε το σχολείο μας στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού.

👉 Το κουτί του Άι-Βασίλη γέμισε με γράμματα, το «Μπισκοτόσπιτο» στολίστηκε με λαμπερές φιγούρες 🎄και υλικά και τα παιδιά δεν σταμάτησαν να παίζουν με τον χριστουγεννιάτικο λαβύρινθο, τους κύβους και τα παιχνίδια memory. Αλεύρι, χρωματιστά ρύζια και άλλα υλικά δεν άφησαν στιγμή σε ησυχία τη γωνιά Messy Play και στον «Στάβλο των ταράνδων» 🎅τα παιδιά δεν χόρταιναν να παίζουν με χάρτινα άχρηστα υλικά.

Το «Τρενάκι της Αγάπης» γέμισε με βιβλία και παιχνίδια που πρόσφεραν τα παιδιά και είναι έτοιμο να ταξιδέψει στο χωριό Πουρί του Πηλίου, για να προσφέρει τα δώρα του στο Νηπιαγωγείο του χωριού.

Τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν με τις δασκάλες τους στο 🔔θεατρικό δρώμενο «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Άι-Βασίλη» που επιμελήθηκαν οι ίδιες με πολύ μεράκι. ❤️

Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί 🎵 τραγουδήσαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων 🎤και ανταλλάξαμε ευχές.

👉 Η βραδιά έκλεισε «γλυκά» με έναν τεράστιο μπουφέ με χριστουγεννιάτικες σπιτικές συνταγές φτιαγμένες από τα παιδιά και τους γονείς!