Τα αποτελέσματα Υποτροφιών Γυμνασίου ανακοινώθηκαν!

Οι εξετάσεις για τις Υποτροφίες φοίτησης στο Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων μας ολοκληρώθηκαν.

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο πλέον, στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για τις Υποτροφίες φοίτησης στο Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων μας  από το σχολικό έτος 2021-22. Μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής ενάντια στη νόσο Covid-19, μαθητές της Στ΄ Δημοτικού του σχολείου μας αλλά και σχολείων της πόλης μας εξετάστηκαν στη Νέα Ελληνική Γλώσσα, τα Μαθηματικά και τα Αγγλικά. Μάλιστα, φέτος, για πρώτη φορά, όσοι μαθητές το επέλεξαν, παρακολούθησαν δωρεάν μαθήματα επανάληψης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις αυτές από εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε και τους επιτυχόντες μαθητές: Κοντοπούλου Ευγενία, Τσορόπουλος Μάριος, Νικολακόπουλος Σταύρος, Νταϊφάς Πάνος, Βρυώνης-Μανούσος Άγγελος, Τσακαλάκου Βασιλική. Οι υποτροφίες που κέρδισαν οι παραπάνω μαθητές δεν αφορούν μόνο τη φοίτησή τους στην Α΄ Γυμνασίου, αλλά μπορούν να διατηρηθούν σε όλα τα χρόνια του Γυμνασίου κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που σχετίζονται με τη βαθμολογία αλλά και τη διαγωγή τους.

 Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Εμείς, στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, πιστοί στο έργο μας για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία που παρέχει ολοκληρωμένη και πολύπλευρη παιδεία, υποστηρίζουμε τον θεσμό των Υποτροφιών δίνοντας σε ολοένα περισσότερους μαθητές την ευκαιρία να βιώσουν μια διαφορετική εμπειρία εκπαίδευσης και μάθησης.