Μια μαγική βραδιά για καλό σκοπό!

Μια βραδιά θερινού σινεμά διοργάνωσαν την περασμένη Τετάρτη τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά μαζί με το cocktail bar της πόλης μας Le Jardin.

 Η βραδιά αυτή που αφορούσε μικρούς και μεγάλους, αποτέλεσε μια ευχάριστη καλοκαιρινή νότα μέσα στην ιδιαίτερη εποχή που διανύουμε, ενώ ο χαρακτήρας της διοργάνωσης ήταν φιλανθρωπικός. Οι δύο συνδιοργανωτές έκαναν ένα ανοιχτό κάλεσμα στην πόλη μας για την προβολή της κλασικής παιδικής ταινίας «Aladdin», ενώ όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία εκτός από την ταινία να απολαύσουν λαχταριστά snack και δροσερά coctails.

 

Άνθρωποι και μαγαζιά της πόλης μας, συνεργάστηκαν άψογα και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με τον στόχο της βραδιάς να έχει επιτευχθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Συγκεντρώθηκε ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο τις επόμενες ημέρες αγοράστηκαν τρόφιμα πρώτης ανάγκης και είδη υγιεινής τα οποία δόθηκαν σε οικογένειες της περιοχής μας που τα χρειάζονται.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς της βραδιάς για την προσφορά τους και φυσικά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στον κάλεσμα αυτό και συνέβαλε στην εκπλήρωση ενός πολύ όμορφου και σημαντικού σκοπού.