Καλώς ήλθατε

“Αυτό που σε κάνει πραγματικό δάσκαλο είναι η αγάπη για το παιδί. Η αγάπη είναι που μετατρέπει το κοινωνικό καθήκον του εκπαιδευτικού στην  υψηλότερη συνείδηση μιας αποστολής”

Μαρία Μοντεσσόρι

Ο Παιδικός Σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, προσφέρει στο παιδί το καλύτερο ξεκίνημα στη σχολική του ζωή  και τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να ανακαλύψει και να αναπτύξει τις δεξιότητες που κρύβει μέσα του.

Ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία, τα βοηθά  να γίνουν αποδέκτες των γνώσεων και των ερεθισμάτων με παιγνιώδη τρόπο, μέσα από  βιωματική μάθηση.

Η αγάπη  μας για τα παιδιά και η εμπιστοσύνη των γονιών στο έργο μας για 30 συνεχή χρόνια, ενισχύουν την προσπάθειά μας, να συνεχίζουμε κάθε χρόνο και πιο ενεργά. Με απόλυτη συνείδηση της ευθύνης του έργου μας, φροντίζουμε για τη συνεχή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών μας, ακολουθώντας τις ραγδαίες αλλαγές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Σ’ έναν άνετο χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο να καλύψει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων για κίνηση, εξερεύνηση, παιχνίδι, επικοινωνία και μάθηση,  είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχθούμε και να βαδίσουμε μαζί στο  επόμενο σκαλί της σχολικής τους ζωής.

 

                                                                                                                             Ιωάννα Σιαμαντζιούρα

Διευθύντρια Παιδικού Σταθμού

Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

 

 

Ο Παιδικός σταθμός και το Νηπιαγωγείο είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο ξεγνοιασιάς, δημιουργικού παιχνιδιού, καλλιέργειας πολλαπλών δεξιοτήτων, κοινωνικής, συναισθηματικής και γνωστικής ανάπτυξης. Εμείς και όλοι οι εκπαιδευτικοί – παιδαγωγοί του σχολείου, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε στο πρώτο και πιο σημαντικό σχολείο, τους μικρούς μας φίλους και να τους προσφέρουμε όλα τα εφόδια για μια ζωή γεμάτη εμπειρίες.

Ευχόμαστε από καρδιάς μια χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο του Παιδικού Σταθμού για το σχολικό έτος 2024-2025:

Φυλλάδιο Παιδικού Σταθμού

Φυλλάδιο Παιδικού Σταθμού (English)