Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μαθητές Δημοτικού

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε συνεργασία με την εταιρεία “Greek Lomography Society” που εδρεύει στην Αθήνα και το Βιβλιοπωλείο της πόλης μας «bookmark» διοργανώνουν εν όψει των Βιβλιοδρομιών 2020 έναν διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Στιγμές βιβλίων», για μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Μεσσηνίας.

Πάρε τη φωτογραφική σου μηχανή και φωτογράφισε βιβλία σε χέρια αγαπημένων προσώπων, αγαπημένα βιβλία σε μοναδικά τοπία  ή τον εαυτό σου διαβάζοντας σ’ ένα πάρκο, σε μια παραλία, σε ένα βουνό, σ΄ έναν δρόμο ή ακόμα και στο σπίτι σου…Φωτογράφισε βιβλία σε βιβλιοπωλεία, σε περίπτερα, σε πεζοδρόμια, σε κάποιο μέρος που νομίζεις ότι το βιβλίο έχει κάτι να σου πει…Φωτογραφίες, λοιπόν, γεμάτες στιγμές.

Μέσα απ΄ αυτόν τον διαγωνισμό δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις τον όμορφο και καλλιτεχνικό κόσμο του βιβλίου. Εμπνεύσου από αγαπημένους τίτλους, ιστορίες  ή πρωταγωνιστές και αποτύπωσε την αγαπημένη σου στιγμή σε μια φωτογραφία…

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν όμορφα δώρα από την εταιρία “Greek Lomography Society” και το βιβλιοπωλείο «bookmark» (Πεζόδρομος Αντωνοπούλου 12)

Στείλτε τις φωτογραφίες σας ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις (em@bougas-school.gr , gpoulopoulou@bougas-school.gr,vivliodromies@bougas-school.gr) μέχρι την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020.

Στις 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 10π.μ. επισκεφθείτε την Έκθεση Φωτογραφίας στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά όπου και θα βραβευτούν οι νικητές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γεωργία Πουλοπούλου

τηλ.6970801858, 27210 92022

E-mail:  em@bougas-school.gr , gpoulopoulou@bougas-school.grvivliodromies@bougas-school.gr