Απόφοιτοι

Podcast Αποφοίτων

Οι Απόφοιτοί μας Θυμούνται...

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ UNIVERSITY OF TOULOUSE.

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2011

“  Πέρασα υπέροχα μαθητικά χρόνια. Γνώρισα φίλους που είναι παντοτινοί. Είχα  εξαιρετικούς καθηγητές που ήταν δίπλα μου με τις γνώσεις τους αλλά και την αγάπη τους και με βοήθησαν να ακολουθήσω το όνειρό μου. Συμμετείχα σε μαθητικούς διαγωνισμούς, αθλητικά πρωταθλήματα και πήγα αξέχαστες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα 6 χρόνια μετά αναπολώ με πολλή αγάπη το όμορφο σχολείο μου!

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2013

“  Οι δάσκαλοί μας όχι μόνο μας μόρφωσαν προκειμένου να μην υστερούμε σε γνώσεις, ενδιαφέροντα και ερεθίσματα αλλά ταυτόχρονα μας “παίδευσαν” ώστε οι γνώσεις αυτές να μην περιορίζονται μόνο στο να εισαχθούμε στο πανεπιστήμιο αλλά να μας καθιστούν ενημερωμένα και ανήσυχα πνεύματα, τα ενδιαφέροντά μας να μην είναι μονότονα αλλά να είναι και καλλιτεχνικά, μουσικά, θεατρικά, αθλητικά, πολιτικά και τα ερεθίσματα μας να μην μας κάνουν απλώς καλούς “μαθητές” ή “φοιτητές” αλλά κυρίως καλούς φίλους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. ”

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ

ΑΠΌ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Μ.Π.

ΥΠΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  HARVARD

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ.

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2011

“ Μέσα από δράσεις με κοινωνική ευαισθησία, μέσα από εκδηλώσεις πολιτισμού, μέσα από συμμετοχές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και συνέδρια, μέσα από την επαφή με επιφανείς επιστήμονες που προσκαλούνταν στο χώρο του σχολείου, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες που συμπλήρωναν το πρόγραμμα σπουδών και μέσα από την προσωπική επαφή με τους διδάσκοντες, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά έδιναν πάντα σε εμάς τους μαθητές μια αφορμή για έναν βαθύτερο προβληματισμό .”

“Πέρα από δεξιότητες, παραστάσεις και εμπειρίες, το σημαντικότερο πράγμα που θεωρώ πως αποκόμισα από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά είναι οι φιλίες, που δημιουργήθηκαν από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και διαρκούν μέχρι και σήμερα. ”

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2014.

“  Σε κάποια από τις τάξεις του Λυκείου, μια μέρα ένας καθηγητής μας μπήκε στην αίθουσα κι έγραψε στον πίνακα: «Είσαι ικανός για πράγματα που ούτε σου περνάει απ’ το μυαλό ότι μπορείς να καταφέρεις. Μην σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς, σκέψου ακριβώς το αντίθετο ». Αυτή η φράση συνοψίζει ό,τι σημαίνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για τη ζωή μου. Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουν να ανοίγουν δρόμους. ”

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2011

“ Από τις υποστηρικτικές διαδικασίες του υποχρεωτικού προγράμματος εστιάζω περισσότερο στην ενισχυτική διδασκαλία ή στην εξατομικευμένη κατά περίπτωση διδασκαλία και επισημαίνω ότι τίποτε στο σχολείο δεν αφήνεται στην τύχη του

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

MSc ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2008.

Μόνη μας πατρίδα τα παιδικά μας χρόνια ,λένε, και εγώ έχω να θυμηθώ μόνο όμορφα πράγματα από τότε. Τυχερή πολύ! Στο σχολείο μας ,τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, πήραμε τόσα πολύτιμα εφόδια για το μέλλον, τόσα πολύπλευρα ερεθίσματα. Δάσκαλοι και καθηγητές όλοι στο πλευρό μας με όρεξη καλή διάθεση και αγάπη .”

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

“ Το σχολείο μου έδωσε ευκαιρίες για δραστηριότητες που μου γέμιζαν τις μπαταρίες και με ξεκούραζαν από το δύσκολο έργο του διαβάσματος, μου προσέφεραν χαρά και ενθουσιασμό και το σημαντικότερο:  μου έμαθαν πόση σημασία έχει για την καλύτερη ψυχολογία και την πρόοδό μου το να πλάθουμε πολύπλευρες προσωπικότητες, με πολλά ενδιαφέροντα και ασχολίες. ”  2014.

“ Είχα την ευκαιρία να φοιτήσω από την αρχή της ίδρυσής του, το 2004, στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑ, ένα σχολείο άρτια οργανωμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και άριστο διδακτικό προσωπικό. Ένα σχολείο που μου πρόσφερε απλόχερα κάθε δυνατή βοήθεια στην πορεία μου προς τη μαθητική και προσωπική μου ολοκλήρωση και με οδήγησε στις πανεπιστημιακές μου σπουδές. ”

ΦΥΣΙΚΟ DARΗΑM
MASTER OF SCIENCE DARΗΑM.

MPHILL STRING THEORY  – SOUTHAMPTON UNIVERSITY.

ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2011

“ Γνώρισα ανθρώπους που μέχρι σήμερα είναι σαν οικογένειά μου σε έναν χώρο που ήταν για χρόνια το δέυτερο σπίτι μου. Έζησα δεκαεπτά χρόνια σε ένα περιβάλλον που μου έμαθε να ονειρεύομαι και να κυνηγάω αυτό που θέλω, να έχω τη δυνατότητα να μην με τρομάζει το μέλλον αλλά να το προσμένω και να έχω το θάρρος να πάρω μια βαλίτσα στα 18 μου και να πάω να ζήσω σε έναν άγνωστο τόπο.”  

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΠΟΓΑΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2007.

“ Θυμάμαι τους καθηγητές του Γυμνασίου – Λυκείου να είναι δίπλα μου  καθ΄ όλη τη διάρκεια της επίπονης διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων, λύνοντάς μου κάθε απορία, συμμεριζόμενοι τα όνειρά και τις ανησυχίες μου. Στο σχολείο αυτό περνούσα πάνω από το 1/3 της ημέρας μου & για εμένα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. ”

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά το 2012.

“ Φοίτησα στα Εκπαιδευτήρια  Μπουγά και τα 12 μαθητικά μου χρόνια.  Μόνο θετικές μπορούν να είναι οι εντυπώσεις μου. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη τόσο απο τους καθηγητές και τα μαθήματα όσο και από τις εγκαταστάσεις και όλες τις δυνατότητες που μου προσφέρθηκαν. Αν γύριζα το χρόνο πίσω και έπρεπε πάλι να επιλέξω το σχολείο  μου, την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. ”